Manuela Werz

In 2007 heeft Manuela de opleiding ‘Bachelor of Health’ afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam en sindsdien is zij met veel plezier werkzaam als Oefentherapeut Mensendieck. Tijdens deze opleiding is haar passie en interesse in het behandelen van bekkenklachten en het begeleiden van vrouwen tijdens en/of na de zwangerschap ontstaan. Hierdoor heeft zij zich bijgeschoold als bekkenoefentherapeut en heeft zij zich aangesloten bij Pelvic. Pelvic is een samenwerkingsverband tussen zes bekkenoefentherapeuten in Oost Nederland.

Tijdens de oefentherapie opleiding is Manuela begonnen aan de acupunctuur opleiding bij de Academie voor Geneeswijze Qing Bai. Sinds 2009 is zij bij verschillende gezondheidscentra werkzaam geweest als acupuncturist. Daarnaast heeft zij de opleidingen tot herbalist en tuina therapeut gevolgd. Hiernaast heeft zij diverse bijscholingen gevolgd in de gynaecologie en heeft zij een specifieke deskundigheid in het behandelen en begeleiden van koppels met een kinderwens ontwikkeld.

Vanaf 2008 is Manuela meerdere keren voor bijgeschoold in het 2nd Peoples Hospital, een ziekenhuis voor Traditionele Chinese Geneeswijze (TCM) in Qing Dao (China) gegaan. Momenteel is zij bezig met het bestuderen van de Shang Han Lun en werkt zij - al weer een paar jaar in haar eigen praktijk - Acupunctuur Oost (locatie Zwolle).