Meld je aan voor de Open dag

Wil je meer weten over Traditionele Chinese Geneeskunde en de opleidingen die wij aanbieden? Kom dan naar onze Open Dag en ervaar zelf waarom Academie Bo Yi de perfecte plek is voor jouw studie! Schrijf je snel in via het onderstaande formulier voor een van onze programma’s en ontdek alles wat wij te bieden hebben.

Programma Verdieping en Ontmoeting
(10.00 uur – 11.15 uur)

Heb je al kennis van Traditionele Chinese Geneeskunde en wil je meer weten over onze vervolgopleidingen? Bijvoorbeeld over de vervolgopleidingen: over de inhoud, over de opzet of over onze visie op onderwijs?

Of wil je onze academie en docenten beter leren kennen om te zien of jij je bij ons thuis voelt? Dit programma biedt jou de kans om al je vragen te stellen en de sfeer te proeven.

We hebben een vrije inloop van 10.00 uur tot 11.15 uur, zodat je kunt komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Ontmoet onze docenten, stel je vragen, en krijg een voorproefje van wat Academie Bo Yi voor jou kan betekenen. We ontmoeten je graag!

Programma Kennismaken met Academie Bo Yi
(11.30 uur – 16.30 uur)

Wil je een compleet beeld krijgen van onze opleidingen en faciliteiten? Meld je dan aan voor ons uitgebreide kennismakingsprogramma!

Tijdens dit programma nemen we je mee op een inspirerende reis door onze academie. We laten je kennismaken met de verschillende beroepsopleidingen: Acupunctuur, Chinese Kruiden en Tuina Therapie, we lunchen samen, en je krijgt een demonstratie van onze online studie-omgeving.

De Open dag is er zeker ook voor de ontmoeting. Wij zijn ervan overtuigd dat een fijne studietijd een belangrijke bijdrage levert aan succesvol studeren. Je thuisvoelen op onze academie vinden wij cruciaal en daarvoor is ontmoeten nodig. Voel je welkom!

Agenda
11:30 tot 13:00          Welkom en presentatie over TCG en verschillende opleidingen
13:00 tot 13:30          Lunchpauze
13:30 tot 15:15          Verdieping van de achtergrond van TCG en demonstratie online studie omgeving
15:15 tot 15:45          Afsluiting en rondvraag
15:45                           Gelegenheid voor een één-op-één gesprek met een van de docenten.

Past de datum niet in jouw agenda maar wil je toch graag kennismaken? Maak een afspraak via 085- 876 88 15 of mail ons: info@bo-yi.nl.