Geweldig! Je hebt besloten dat je je leven een andere wending wilt geven. Je keuze is gevallen op de Chinese geneeskunde. Dat is helemaal fantastisch! Nu moet je de volgende keuze maken: Waar ga je dat doen? Bij welke school? Eerst maar eens kijken of er een opleiding bij je in de buurt zit. Want een uur in de auto of trein, dat is zonde van je tijd.

Ho! Wacht! Even een stap terug. Je hebt waarschijnlijk na lang wikken en wegen een keuze gemaakt. Een keuze die grote impact heeft op de rest van je professionele leven. Waarschijnlijk ben je tussen de 30 en 50 jaar oud. Dat betekent dat je een beslissing hebt genomen voor de komende 15 tot misschien wel 40 jaar!

Je gaat minimaal 3 jaar studeren om daarna een praktijk te starten waarin je mensen helpt genezen. Waarin je het lichamelijk of geestelijk lijden van deze mensen wil verzachten. Je wil een bloeiende praktijk waarin cliënten je dankbaar zijn voor wat je voor ze hebt betekend. Die mensen zullen reclame voor je maken. Je agenda vult zich zo automatisch door mond-tot-mondreclame. Je kunt je op deze manier volledig op je roeping storten, zonder je zorgen te hoeven maken of je je praktijk wel vol krijgt.

Tijd is relatief

Misschien is de vraag die je je moet stellen: ‘Wie gaat mij helpen om mijn toekomstdroom te verwezenlijken?’ In plaats van: ‘Welke opleiding is het dichtstbij?’ Zeker als je na 3 jaar als volwaardig therapeut vol zelfvertrouwen je praktijk wil starten. Om dat te bereiken wil je studeren bij de beste opleiding die binnen die tijd het maximale uit jou haalt.

Als je nu nog eens dat ene uurtje extra reizen in de week afzet tegen je toekomst, dan wordt tijd een heel relatief begrip. Kies je voor tijd of kies je voor kwaliteit?

Zoek goed uit welke school de beste school voor jou is. Kom naar de open dag van Academie Bo Yi en stel kritische vragen.

School met kwaliteit

Je verwacht van een goede school dat ze diepgaande kennis van de Chinese geneeskunde combineert met moderne westerse didactische principes. Dat je gedurende 3 jaar professioneel begeleid wordt en steeds meer verantwoordelijkheid krijgt. Je wil gezien worden. Kleine groepen dus.

Je wil de kans krijgen om tijdens je studietijd daadwerkelijk therapeut te zijn en geen ‘optredens’ van docenten die laten zien wat zij kunnen. Je wil vanaf het eerste moment in een veilige omgeving zelfstandig aan de slag met anamnese afnemen, diagnose stellen én behandelen.

Academie Bo Yi is zo’n school

  • De enige school met SNRO-systeemaccreditatie, wat staat voor kwaliteit
  • Wij bieden jou een uitgebreide online leeromgeving, om je maximaal te ondersteunen bij je studie
  • Onze groepen zijn klein. Je krijgt veel persoonlijke aandacht
  • Je behandelt bij ons zelfstandig cliënten en wij sturen bij waar nodig. Je mag fouten maken, want daar leer je van
  • Aan het eind van je studie behandel je in een klinische setting volledig zelfstandig echte cliënten, zonder docenten, die wel in de nabijheid zijn om te raadplegen

Alle kennis, vaardigheden, aandacht en moderne leerconcepten binnen Academie Bo Yi staan tot jouw beschikking als je je bij ons inschrijft. Wij helpen je om jouw wending in je leven een succes te laten worden.

Terug