Eline van de Nes

Eline van de Nes is de studieloopbaanbegeleider voor de studenten van de Academie Bo Yi. Academie Bo Yi heeft gezien dat ondersteuning aan studenten belangrijk is. Studeren is leuk, maar voor iedereen is dat ook anders. De ene gaat het makkelijk af en de ander heeft er meer moeite mee. Naast je werk- en privéleven kan studeren een te grote belasting worden.

Eline heeft een achtergrond als studieloopbaanbegeleider/coach en trainer/docent bij de Hogeschool van Amsterdam, faculteit Economie & Management richting Commerciële Economie. Van april 2007 tot september 2018 begeleidde zij, als coach, studenten in hun studieloopbaan & competentieontwikkeling. Verder gaf zij daar trainingen/lessen Communicatieve Vaardigheden en Personal Branding.

Eline heeft een breed scala van opleidingen achter haar rug op gebied van coaching, didactiek, persoonlijke - en intuïtieve ontwikkeling met als belangrijkste opleidingen; HBO Didactische Docentbevoegdheid en Examinator bij de VU (Vrije Universiteit Amsterdam); Co-Active Coach via CTI; Transpersoonlijk Therapeut bij de SPSO, Academie voor Psychosociale Wetenschappen.

In 2011 is zij in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde. Zij heeft de opleidingen acupunctuur, Chinese kruiden, tuina therapeut & tuina advanced gevolgd bij de Academie Bo Yi

Eline voert nu haar praktijk Hui Chun Tang, Traditionele Chinese Geneeswijze in Kerkdriel (vlakbij Den Bosch). Bij het behandelen van (pijn)klachten bij mensen is de centrale vraag waar komt de klacht vandaan en hoe kan het lichaam weer in balans komen. Iedereen is verschillend en eenieder heeft andere ingangen om tot gezondheid en balans te komen. Dat maakt de TCG ook zo interessant voor haar.

Contactgegevens:
06-48519222
eline@traditionelechinesegeneeswijze.nl