Egbert van der Bergh - kruiden student

Egbert van der Bergh is een student die de Chinese Kruiden opleiding doet bij Academie Bo Yi. Sinds 2014 heeft Egbert een eigen acupunctuur praktijk. Daarnaast werkt hij als docent.

Wie bent u en wat doet u?
Ik ben Egbert van der Burgh, 57 jaar oud en woon in Wageningen. Ik heb een acupunctuur praktijk in Wageningen en ben ook als docent verbonden aan een ROC.

Hoe bent u bij Academie Bo Yi terecht gekomen?
Via een aantal personen die mij hierop wezen dat er een nieuwe academie gestart was. Ik heb toen de intro filmpjes bekeken en wat daar door Ki-Jan, Loed en dokter Li gezegd werd raakte mij zeer sterk. Daardoor heb ik mijn keuze laten vallen op Academie Bo Yi.

Wat vindt u goed aan Academie Bo Yi?
De persoonlijke en warme sfeer. En de goede contacten die er zijn met de juiste mensen binnen de organisatie. Tevens ben ik blij met de SLB-er van Academie Bo Yi. Welk instituut heeft zo’n fijne service?

Hoe ervaart u de studie?
Ik had een zeer plezierige groep mede studenten gehad in mijn jaar. Ook werd er een veilige leeromgeving geborgd en kreeg ik alle steun en begeleiding die nodig was.

Hoe bent u in aanmerking gekomen met acupunctuur?
Via mijn toenmalige vriendin. Zij kwam al meer dan 30 jaar bij de acupunctuur praktijk van de heer Liu in Arnhem en door haar verhalen ben ik mezelf in acupunctuur gaan verdiepen en leek het mij interessant genoeg om er een studie van te maken.

Als iemand dit leest op de website van Academie Bo Yi die overweegt om een studie te gaan volgen in bijvoorbeeld Chinese kruiden, Acupunctuur of Tuina, maar nog een laatste duwtje nodig heeft om overtuigd te worden om bij Academie Bo Yi te gaan studeren, wat zou u dan tegen diegene willen zeggen?

Niet langer na denken, gewoon doen. Academie Bo Yi heeft prima docenten waarmee goed te communiceren is. Er is een veilige leeromgeving en vooral de prima studiebegeleiding is een goede reden om bij Academie Bo Yi een studie te gaan doen.
Daarnaast heeft de academie ook een mooie leeromgeving om je kennis te toetsen. En niet te vergeten de goed in kleur uitgevoerde lesmaterialen! Ik ben erg blij met de e-learning mogelijkheden. Powerpoints van de lessen worden naderhand vrijgegeven, om zo de stof nog is door te kunnen nemen. Perfect dus!

<< terug naar overzicht