ACADEMIE BO YI OP DE INTERNATIONAAL THERAPEUT BEURS

Op zaterdag 17 en zondag 18 november vindt de beurs Internationaal Therapeut 2018 plaats in Houten.

Op de stand van Academie Bo Yi krijgt u de kans om te ervaren wat Chinese Geneeskunde is. We geven korte acupunctuur behandelingen, mini diagnoses en korte Tuīná (Chinese Medische Massage) behandelingen. Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over onze opleidingen, bijscholingen en workshops.

Op de stand zijn veel van onze docenten aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over Chinese Geneeskunde en over het studeren aan onze Academie.

Ook hebben we een prijsvraag:

Ongeveer een half miljoen Nederlanders heeft een probleem met zijn of haar schilklier. Daarvan heeft het merendeel hypothyreoïdie. De patiënten die met medicatie hun schilklierwaarden reguleren ervaren, ondanks dat de bloedwaarden normaal zijn, veel last van de bijwerkingen. Daarom organiseert Academie Bo Yi in maart een 3-daags seminar over de behandeling van onder andere schildklierproblemen. Speciaal hiervoor komt de directeur Endocrinologie van het grootste TCM ziekenhuis van China naar Nederland.

Hoe heet de Professor van dit seminar?

Onder de juiste antwoorden die we op de beurs ontvangen wordt een kortingsbon van 50% voor een bijscholing of cursus naar keuze verloot. 

We hopen u graag te ontmoeten op de beurs!

Meer informatie: www.internationaaltherapeut.nl

Het bestellen van kortingskaarten kan via de site van de organisatie. U betaalt dan geen €12,- maar €5,- per kaart. Hiervoor kunt u deze link gebruiken.

<< terug naar nieuwsoverzicht