Academie Bo Yi op de Internationaal Therapeut beurs

Op zaterdag 18 en zondag 19 november vindt de beurs Internationaal Therapeut 2017, plaats in Houten.

Op de stand van Academie Bo Yi krijgt u de kans om te ervaren wat Chinese Geneeskunde is. We geven korte acupunctuur behandelingen, mini diagnoses en kort Tuina (Chinese Medische Massage) behandelingen. Daarnaast geven we uitgebreid uitleg over onze opleidingen, bijscholingen en workshops.

Op de stand zijn veel van onze docenten aanwezig om al uw vragen te beantwoorden over Chinese Geneeskunde en over het studeren aan onze Academie.

Ook hebben we een prijsvraag:
Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben Diabetes. Daar komen er dagelijks 69 bij! Daarom organiseert Academie Bo Yi in maart een 4-daags seminar over de behandeling van Diabetes. Speciaal hiervoor komt de directeur Endocrinologie van het grootste TCM ziekenhuis van China naar Nederland.

Hoe heet de Professor van dit seminar?

Onder de juiste antwoorden die we op de beurs ontvangen wordt een kortingsbon van 50% voor een bijscholing of cursus naar keuze verloot.

We hopen u graag te ontmoeten op de beurs!

Meer informatie: www.internationaaltherapeut.nl

Het bestellen van kortingskaarten kan via de site van de organisatie. U betaalt dan geen €12,- maar €5,- per kaart. Hiervoor kunt u deze link gebruiken.

<< terug naar nieuwsoverzicht