Studieloopbaan begeleider

Eline van de nes

Eline van de Nes is de studieloopbaanbegeleider voor de studenten van de Academie Bo Yi. Sinds 2007 is zij tevens werkzaam bij de Hogeschool van Amsterdam, faculteit Economie & Management richting Commerciële Economie. Op parttime basis begeleidt zij, als coach, studenten in hun studieloopbaan & competentieontwikkeling. Verder geeft zij daar trainingen/lessen Communicatieve Vaardigheden en Personal Branding.

Eline heeft een breed scala van opleidingen achter haar rug op gebied van coaching, didactiek, persoonlijke - en intuïtieve ontwikkeling met als belangrijkste opleidingen; HBO Didactische Docentbevoegdheid en Examinator bij de VU; Co-Active Coach via CTI; Transpersoonlijk Therapeut bij de SPSO, Academie voor Psychosociale Wetenschappen.

In 2011 is zij in aanraking gekomen met de Traditionele Chinese Geneeskunde en is zij een van de leerlingen van Ki-Jan Go. Zij heeft inmiddels de opleidingen Tuina Therapeut & Tuina Advanced bij de Academie Bo Yi afgerond en naar verwachting rond zij in 2016 haar acupunctuuropleiding af ook bij Academie Bo Yi . 

Eline voert nu haar praktijk voor Tuina massage in Kerkdriel (vlakbij Den Bosch). Gezondheid, Balans en Geluksgevoel zijn belangrijke leidraden zowel in haar leven als bij het uitoefenen van haar praktijk. Om zelf zo dicht mogelijk bij haar waarden te blijven, beoefent zij dagelijks meditatie, yoga en leest zij graag filosofische werken.

Bij het behandelen van (pijn)klachten bij mensen is de centrale vraag waar komt de klacht vandaan en hoe kan het lichaam weer in balans komen. Iedereen is verschillend en een ieder heeft andere ingangen om tot een “juiste” Gezondheid, Balans en Geluksgevoel te komen. Dat maakt de TCG ook zo interessant voor haar.

Contactgegevens:
06-48519222
eline@praktijkvoortuinamassage.nl