Organisatie - academic supervisor herbal department

Dr. greta young jie de

 

 

 

 

 

Greta is een erkend expert in de klassieke TCM literatuur en heeft les gegeven in Shang Han Lun en Wen Bing aan de Victoria University (VU), the Royal Melbourne Institute of Technology University (RMIT University) en de Southern School of Natural Therapies van 1998 tot 2010. In 2011 is ze benoemd tot “Foreign Expert” door het Chinese Ministerie van Onderwijs. Momenteel geeft ze les aan de Beijing University of Chinese Medicine in haar specialisaties Shang Han Lun en Wen Bing.

Greta haalde in 1993 haar Bachelor of Chinese Medicine aan the Beijing University of Chinese Medicine. In 1997 behaalde ze aan dezelfde universiteit haar Master diploma in Wen Bing onder toezicht van Professor Kong Guang Yi.

In 2002 vervolgde Greta haar opleiding tot het behalen van haar doctoraat in de Shang Han Lun onder Professor Fu YanLing

In 2009 publiceerde Greta, in samenwerking met co-auteur Robin Marchment haar boek “Shang Han Lun Explained”. Dit boek bevat een vertaling en discussie van Zhang Zhong Jing’s klassieke tekst uit 200 na Chr.

In 2002 startte Greta een gevorderd onderwijs programma voor afgestudeerde TCM therapeuten onder de naam “Pearls of Wisdom Seminars”. Sindsdien organiseert en begeleid ze jaarlijkse seminars en klinische studiereizen naar China en heeft zo’n 15 professoren en Chinese artsen uitgenodigd, allen experts in hun eigen specialisme.

Greta Young Jie De is als arts in de Chinese geneeskunde geregistreerd bij de “Chinese Medicine Registration Board Australia”. Behalve de klassieke teksten is zij gespecialiseerd in het behandelen van emotionele verstoringen met behulp van Chinese kruiden.