3-DAAGS SEMINAR ONCOLOGIE DOOR PROFESSOR LI ZHONG

In oktober 2018 presenteert Bo Yi in samenwerking met Pearls of Wisdom Chinese Medicine haar tweede seminar op topniveau van dit jaar. Deze keer komt professor Li Zhong 3 dagen doceren over zijn unieke manier van behandeling van kanker. Wederom wordt dit seminar geïnterpreteerd en vertaald door Greta Young.

Wereldwijd is er nog steeds een gestage groei van het aantal kankerpatiënten. Bij mannen was het al ruim 10 jaar zo, maar sinds een jaar is ook bij vrouwen kanker doodsoorzaak nummer 1. Westerse geneeskunde biedt soms een oplossing, maar heel vaak ook niet. Professor Li Zhong heeft opmerkelijke resultaten met zijn behandelingen en is zeer open in het delen van zijn kennis. Al met al voldoende redenen om professor Li Zhong naar Nederland te halen.

Onderwerpen die gedurende dit seminar o.a. aan bod gaan komen zijn:

 • Verschil tussen de Westerse en Chinese benadering en behandeling van kanker
 • Diagnose en behandeling van de meest voorkomende kankers zoals long, borst, darm, lever en prostaat.
 • Analyse van veelgebruikte kruiden en formules bij de behandeling van kanker
 • Ondersteuning van kankerpatiënten die lijden aan pijn, vermoeidheid, constipatie, slapeloosheid, slechte eetlust, koorts, bloeding, ascites, etc.
 • Geïntegreerde behandeling van kanker tijdens chemotherapie, radiotherapie en rondom operaties.

Professor Li Zhong (李忠教授) is een gerenommeerde Chinese oncoloog in het Dongzhimen-ziekenhuis in Beijing, waar hij een veelgevraagde begeleider is voor promovendi en een groot aantal functies bekleedt bij oncologiebesturen en -commissies. Hij heeft zijn hele leven doorgebracht als onderzoeker en behandelaar, heeft vele publicaties op zijn naam staan en heeft een onbetwistbare expertise ontwikkeld in het integreren van Chinese geneeskunde met de westerse protocollen.

In de loop der jaren heeft professor Li heel veel kankerpatiënten met Chinese geneeskunde behandeld, soms wel 100 patiënten per dag. Hij is gespecialiseerd in de behandeling van vele soorten kanker zoals longkanker, leverkanker, maagkanker, borstkanker, kwaadaardige lymfekanker, leukemie enz.

Plaats en tijd:
Zoetermeer: Herenwaard 177 A-D Datum: 4 t/m 6 oktober 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Taal:
Engels (vertolkt vanuit Chinees)

Kosten:
€495,-. Early bird: €445,- (volledige betaling vóór 1 juni 2018).

Groepsgrootte:
Maximaal 40 studenten

Doelgroep:
Herbalisten of 2e-jaars Chinese Kruiden studenten

Vereiste vooropleiding:
Afgestudeerd of 2e-jaars Chinese kruiden of afgestudeerd Acupunctuur/Tuina met zelf verworven kennis over Chinese Kruiden.

Accreditatie:
Geaccrediteerd door de SNRO (Stichting Nederlands Register voor Opleidingen) hierdoor geldt de accreditatie bij een groot aantal beroepsverenigingen. Enkele hiervan zijn:

 • BATC (Belangen Associatie Therapeut en Consument)
 • FAGT
 • LVNG (Landelijke vereniging Natuurlijke Geneeswijzen)
 • NBCG-YI
 • NVST (Nederlandse vereniging van soma therapeuten)
 • VNT (vereniging van natuurgeneeskundig Therapeuten)
 • VBAG (Vereniging voor bevordering van Alternatieve Geneeswijze)

Daarnaast is de bijscholing geaccrediteerd door de NVA (ATK) en de Zhong.

Certificaat:
Deelnamebewijs

Voorproefje Li Zhong

Inschrijven