chinese ontspanningsmassage

Academie Bo Yi biedt een driedaagse cursus Chinese ontspanningsmassage aan. In deze cursus leert u een ontspanningsmassage te geven met behulp van Tuina-massagetechnieken op de diverse meridianen. Ook maakt u kennis met enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde (TCG).

Na het afronden van deze driedaagse cursus is de cursist in staat een eenvoudige Chinese ontspanningsmassage te geven.

De cursus
De driedaagse cursus bestaat uit 3 cursusdagen die om de twee of drie weken plaatsvinden. Elke cursusdag duurt van 10.30 uur tot 16.30 uur.

Tijdens het theoriedeel van de lessen worden enkele basisprincipes van de Traditionele Chinese Geneeskunde, zoals Qi, Yin-Yang en de meridianen uitgelegd. De Tuina-massagetechnieken, die in de ontspanningsmassageprotocollen zijn opgenomen, worden in het praktijkdeel aangeleerd en geoefend.

In het praktijkdeel wordt met name aandacht besteed aan de Tuina-massagetechnieken en de Chinese ontspanningsmassageprotocollen. In de cursus wordt 25% van de tijd besteed aan de theorie en 75% van de tijd aan praktijk. De cursus wordt gegeven door docenten die allen ervaren Tuina-therapeuten zijn.

Docenten:
Merel Somer, Ruud Vercammen

Plaats en tijd:
Zoetermeer: Herenwaard 177 A
3 lesdagen van 10.30 tot 16.30 uur.

Data: zat 10-11-2018, zat 22-12-2018 en zat 19-01-2019

Kosten:
€ 295,- inclusief syllabus

Accreditatie:
Zhong

Groepsgrootte:
Maximaal 14 studenten

Vereiste vooropleiding:
Geïnteresseerde in Chinese ontspanningsmassage en TCG studenten en therapeuten die Chinese ontspanningsmassage willen leren

Rooster: Klik hier.

Vervolgopleidingen:
Basis Chinese Geneeswijze
Tuina Massage
Tuina Therapie

Meer informatie over de cursusinhoud

Aanmelden: Klik hier.