4 Daags Seminar diabetes door Professor Ni Qing

In maart 2018 presenteert Bo Yi in samenwerking met Pearls of Wisdom Chinese Medicine met trots een nieuw seminar op hoog niveau. 4 interessante dagen over diabetes, gepresenteerd door niemand minder dan Professor Ni Qing en geïnterpreteerd door Greta Young.

Ruim 1,2 miljoen Nederlanders hebben diabetes. Daar komen er dagelijks 69 bij! Negen van de 10 mensen hebben diabetes type 2. Op termijn kan diabetes nare complicaties veroorzaken zoals hart- en vaatziekten, retinopathie, neuropathie en dementie. Je kunt je voorstellen wat voor druk dat legt op de kosten binnen de reguliere gezondheidszorg.

De Chinese geneeskunde heeft structurelere en goedkopere oplossingen te bieden! Wel is het belangrijk om een goede differentiatie te maken en daar de behandeling op af te stemmen. Uiteraard spelen voeding en leefstijl ook een belangrijke factor in het ontstaan en genezen van deze aandoening. Professor Ni Qing is een ervaren specialist in deze materie en zal ons stap voor stap meenemen in een gedegen behandeling van diabetes.

Het seminar is opgesplitst in 2 delen:
Dag 1 is een algemene introductie van diabetes volgens TCM en geeft een helder overzicht van de differentiaties en patronen die je in de praktijk tegen kunt komen. Aangezien er gedurende deze dag nog niet over kruiden gesproken wordt is dit ook een absolute aanrader voor acupuncturisten, tuina- en shiatsu therapeuten.

De overige 3 dagen wordt er inhoudelijk ingegaan op de behandeling met Chinese kruiden van de diverse patronen, om zo de bloedsuikerspiegel te reguleren. Vervolgens wordt er uitgebreid ingegaan op het adequaat behandelen van de diverse complicaties.

Professor Ni Qing is directeur van de afdeling Endocrinologie van het Guang An Men Hospital in Beijing. Garantie dus voor 4 zeer informatieve en leerzame dagen.

Binnenkort volgt meer detail informatie over het programma.

Optie 1: 4 dagen Behandeling van diabetes voor herbalisten

Docenten: Ni Qing

Plaats en tijd:
Zoetermeer: Herenwaard 177 A-D Datum: 8 t/m 11 maart 2018
Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.
Vrijdag en zaterdag van 10.00 tot 18.00 uur.
Zondag van 10.00 tot 13.00 uur.

Taal:
Engels

Kosten:
 €595,-. Early bird: €555,- (volledige betaling vóór 1 januari 2018).

Groepsgrootte:
Maximaal 60 studenten

Doelgroep
Herbalisten of 2e jaars Chinese Kruiden studenten

Vereiste vooropleiding:
Afgestudeerd of 2e-jaars Chinese kruiden of afgestudeerd Acupunctuur/Tuina met zelf verworven kennis over Chinese Kruiden.

Accreditatie:
NVA (ATK) en Zhong

Certificaat: Deelnamebewijs

Rooster: Klik hier.

Optie 2: 1 dag algemene introductie diabetes voor niet-herbalisten

Docenten: Ni Qing

Plaats en tijd:
Zoetermeer: Herenwaard 177 A-D Datum: 8 maart 2018 van 10.00 tot 17.00 uur.

Taal:
Engels

Kosten:
 €150,-. Early bird: €135,- (volledige betaling vóór 1 januari 2018).

Groepsgrootte:
Maximaal 60 studenten

Vereiste vooropleiding:
Afgestudeerd of 2e-jaars TCM-therapeut.

Accreditatie:
Aangevraagd bij de NVA (ATK) en Zhong

Certificaat
Deelnamebewijs

Aanmelden: Klik hier.

Donderdag van 10.00 tot 17.00 uur.